Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük cam görmek

Rüyada büyük cam görmek

Rüyada büyük cam görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, renk ve eğlence geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Rüyada büyük cam gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendine göre yerlere odaklansın.

Rüyada büyük cam bardak görmek bir bebek sahibi olunacağına, prestij kaybı yaşayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına tabir olunur.

Rüyada büyük camlı ev görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük cam pencere görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada büyük camlar görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada büyük cam görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, prestij kazanacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük cam vazo görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada çatlamış cam görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada cam sürahinin kırıldığını görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments