Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük camlı ev görmek

Rüyada büyük camlı ev görmek

Rüyada büyük camlı ev görmek işlerinin kötüleşeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, rahat yüzü göreceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalettir.

Rüyada büyük camlı ev gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda veya ticari başlıklı konularda doğru yoldasınız.

Rüyada büyük camlı ev görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük cam vazo görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına alamet eder.

Rüyada büyük camlar görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, o kapıyı kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük cam görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük cam pencere görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalettir.

Rüyada büyük cam bardak görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada ev camı görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada camlı ev görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments