Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere kar yağdığını görmek

Rüyada bir yere kar yağdığını görmek

Rüyada bir yere kar yağdığını görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bir yere kar yağdığını gördüyseniz:

  • Net olmayan konularda daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada bir yere kar yağdığını görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalettir.

Rüyada her yere kar yağdığını görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada haziran ayında kar yağdığını görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, zararının büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, malının da hiç olacağına, solan yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada gece kar yağdığını görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğününde kar yağdığını görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işarettir.

Rüyada haziranda kar yağdığını görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada eylül ayında kar yağdığını görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments