Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük kartal görmek

Rüyada çok büyük kartal görmek

Rüyada çok büyük kartal görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, servet sahibi olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, önemli yerlere geleceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, talihin yüzlerine güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük kartal gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Rüyada büyük bir kartal görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük kartal görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük kartal görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kartalın konuştuğunu görmek işlerinin hafifleyeceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kartal görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulur.

Rüyada kartalın avlandığını görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz kartal görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada kartal taşlamak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments