Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz yüzmek

Rüyada havuz yüzmek

Rüyada havuz yüzmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, karlı işler yapacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet eder.

Rüyada havuz yüzmek gördüyseniz:

  • Olayları en ince ayrıntısına kadar detaylandırma eğiliminize rağmen, maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren konular ya da işleriniz istediğiniz sonuçları verebilir.

Rüyada çamurlu havuzda yüzmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük bir havuzda yüzmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada havuz içinde yüzmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, öz güven kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuza atlamak yüzmek hayatının bir anda renkleneceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzda denizde yüzmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kötü günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz havuzda yüzmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığ havuzda yüzmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, bir anda yükseleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments