Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun ev aldığını görmek

Rüyada komşunun ev aldığını görmek

Rüyada komşunun ev aldığını görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kar sağlayacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, moralin bozulacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Rüyada komşunun ev aldığını gördüyseniz:

  • Tutarsız kişilerden nefret ediyorsunuz.

Rüyada komşunun ev aldığını görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada komşusunun ev aldığını görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına alamet etmektedir.

Rüyada alt komşuyu görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun araba aldığını görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada komşunu evden kovmak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bereketli işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada komşunun ev yaptığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, tüm kederinin uçup gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun ev taşıdığını görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun evden taşındığını görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments