Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ev aldığını görmek

Rüyada başkasının ev aldığını görmek

Rüyada başkasının ev aldığını görmek işlerini tek başına yöneteceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ev aldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda fazlasıyla gayret gösterdiniz ya da üzerinize düşeni veya gerekli olanı yaptınız.

Rüyada güzel bir ev aldığını görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada güzel ev aldığını görmek zafer elde edileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada yakının ev aldığını görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine yorulur.

Rüyada iki ev aldığını görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa delalettir.

Rüyada ev satın aldığını görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev aldığı görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada akrabasının ev aldığını görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments