Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir balık yemek

Rüyada büyük bir balık yemek

Rüyada büyük bir balık yemek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, üzüntülerin daha da artacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir balık yemek gördüyseniz:

  • Anlamsız teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük balık yemek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir balık yemek doğru yatırımlar yapacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada büyük pişmiş balık yemek işinde büyük başarı elde edeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada büyük çiğ balık yemek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sorunlarının çözüleceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş büyük balık yemek elinin bollaşacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada denizde büyük balık yakalamak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına alamet eder.

Rüyada denizden büyük balık tutmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments