Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük balık yemek

Rüyada büyük balık yemek

Rüyada büyük balık yemek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, kişinin içinin daralacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kendi işinin patronu olunacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada büyük balık yemek gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Rüyada büyük pişmiş balık yemek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük balık yemek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına yorulur.

Rüyada büyük bir balık yemek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, onun zamanını çalacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada büyük çiğ balık yemek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş büyük balık yemek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine delalettir.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına rivayet eder.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada büyük balık yakalamak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments