Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde büyük balık yakalamak

Rüyada denizde büyük balık yakalamak

Rüyada denizde büyük balık yakalamak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, aile saadetinin artacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına işarettir.

Rüyada denizde büyük balık yakalamak gördüyseniz:

  • Yetersiz veya gereksiz plan, düşünce, model ya da işleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada denizde büyük balık yakalamak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada denizden büyük balık yakalamak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük balık yakalamak kötü haberler alınacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, fikirlerinin çatışacağına işaret eder.

Rüyada büyük sazan balığı yakalamak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir balık yakalamak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz balık yakalamak Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, manevi olarak da yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük balık yakaladığını görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, hasta ise iyileşeceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments