Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beyaz yılan görmek

Rüyada büyük beyaz yılan görmek

Rüyada büyük beyaz yılan görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, hayaller kurulacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük beyaz yılan gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler maddi açıdan size iyi gelebilir.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek çok güzel adımlar atılacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulur.

Rüyada çok büyük beyaz yılan görmek maddi olarak güç kazanacağına, hayat boyu desteği olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz ve büyük yılan görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, şifa göreceğine yorulur.

Rüyada beyaz büyük yılan görmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz yılan görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yollarını ayıracağına delalettir.

Rüyada büyük yılan öldürmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine işaret eder.

Rüyada büyük uçan yılan görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük bir yılan görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, eline haram para geçeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments