Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük bir yılan görmek

Rüyada çok büyük bir yılan görmek

Rüyada çok büyük bir yılan görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük bir yılan gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada küçük büyük yılanlar görmek kaderinin yüzüne güleceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, kazançlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi büyük yılan görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir yılanı öldürmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine inanılır.

Rüyada kalın büyük yılan görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sıkıntılarını atacağına, işlerin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük siyah yılan görmek işlerin düze çıkarılacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve siyah yılan görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada sarı büyük yılan görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments