Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük arabaya binmek

Rüyada büyük arabaya binmek

Rüyada büyük arabaya binmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük arabaya binmek gördüyseniz:

  • Ekstra mesai, ekstra kredi veya fazladan araştırma veya sorgulama gerektirse bile çalışamlara ara vermemenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada büyük bir arabaya binmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük arabaya binmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz arabaya binmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada büyük bir otobüse binmek getirisinden daha fazla olacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına yorulur.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet eder.

Rüyada büyük kamyona binmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalettir.

Rüyada büyük kuşa binmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir gemiye binmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments