Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir arabaya binmek

Rüyada büyük bir arabaya binmek

Rüyada büyük bir arabaya binmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, malının artacağına, para ve zaman ayıracağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir arabaya binmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumun veya genel manzaranın size kendinizi iyi hissettirmesi gerekiyor.

Rüyada büyük bir arabaya binmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz arabaya binmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük arabaya binmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, kirli işlere bulaşacağına işaret eder.

Rüyada büyük kuşa binmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalettir.

Rüyada büyük bir ata binmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, yüceltileceği sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir gemiye binmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, zarara uğrayacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalettir.

Rüyada büyük uçağa binmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yeterli kimse haline geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments