Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestle oynamak

Rüyada büyük abdestle oynamak

Rüyada büyük abdestle oynamak parasal sıkıntıların son bulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarının sona ereceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işarettir.

Rüyada büyük abdestle oynamak gördüyseniz:

  • Çocukça davranışlarda bulunmaz veya engellerseniz, tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada büyük abdestle oynamak iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada büyük takımda oynamak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük köpekle oynamak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, işlerdeki verimin artacağına, güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının büyük abdest görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti yapamamak eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdest yapmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, bol muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada küvete büyük abdestini yapmak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments