Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük takımda oynamak

Rüyada büyük takımda oynamak

Rüyada büyük takımda oynamak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, pek çok olumlu gelişmelere delalet eder.

Rüyada büyük takımda oynamak gördüyseniz:

  • Pozitif düşünmeye gayret edin.

Rüyada büyük takımda oynamak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada milli takımda oynamak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada futbol takımında oynamak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sevilen bir dostun geleceğine, işinden evine gidip geleceğine tabir olunur.

Rüyada büyükayı takım yıldızını görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük ayı takım yıldızı görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada büyük abdestle oynamak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada büyük köpekle oynamak rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemek takımları görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments