Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdesti yapamamak

Rüyada büyük abdesti yapamamak

Rüyada büyük abdesti yapamamak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin kara geçeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada büyük abdesti yapamamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, iş birlikleri veya ruh durumunuzu ilgilendiren konular da ön plana çıkabilir.

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestine basmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada büyük abdest yapıp rahatlamak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdest tuvalete yapmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına inanılır.

Rüyada büyük abdest temizlemek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yokluk içine gireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine rivayet eder.

Rüyada kovaya büyük abdest yapmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada büyük abdesti ellemek kendisini işine vereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, insanları kıracağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments