Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini yediğini görmek

Rüyada büyük abdestini yediğini görmek

Rüyada büyük abdestini yediğini görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdestini yediğini gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız doğru kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada büyük abdest yediğini görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına delalettir.

Rüyada büyük abdestini yediğini görmek karamsarlığa düşeceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada eve büyük abdest yapmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kendinden emin adımlar atacağına yorulur.

Rüyada yatağa büyük abdest yapmak kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada büyük abdestini altına yaptığını görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdesti altına kaçırmak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokağa büyük abdest yapmak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments