Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini yapamamak

Rüyada büyük abdestini yapamamak

Rüyada büyük abdestini yapamamak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına yorulur.

Rüyada büyük abdestini yapamamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda kararsız davranabilirsiniz.

Rüyada büyük abdesti temizlemek iyi kısmetleri olacağına, birikim yapılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada büyük abdesti yapmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının büyük abdest yaptığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada büyük abdestini temizlemek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini kaçırdığını görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada tuvalette büyük abdest yapmak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments