Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini yapmak ve görmek

Rüyada büyük abdestini yapmak ve görmek

Rüyada büyük abdestini yapmak ve görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuyu biraz daha gözlemlerseniz incelikleri hemen farkedebilirsiniz.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada herkesin içinde büyük abdest yapmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada halıya büyük abdestini yapmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulur.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yapmak borçlarının azalacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaşadığı stresin biteceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdest altına yapmak kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yeni alanlara yöneleceğine, ona yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti yapmak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments