Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının büyük abdest yaptığını görmek

Rüyada başkasının büyük abdest yaptığını görmek

Rüyada başkasının büyük abdest yaptığını görmek yeni bir adım atılacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Rüyada başkasının büyük abdest yaptığını gördüyseniz:

  • Sergilemek istediğiniz bir plan dahilinde bir ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada büyük abdest yapmak temizlemek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdest yediğini görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına yorulur.

Rüyada başkasının büyük abdestini görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdest yapıp temizlemek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin büyük abdestini yaptığını görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada büyük abdesti yemek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments