Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest yapıp rahatlamak

Rüyada büyük abdest yapıp rahatlamak

Rüyada büyük abdest yapıp rahatlamak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok dikkat çekeceğine delalettir.

Rüyada büyük abdest yapıp rahatlamak gördüyseniz:

  • Doğru olamayacak kadar güzel görünen sözlere fazla önem vermemenizde fayda var.

Rüyada büyük abdest yapıp rahatlamak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka yapıp rahatlamak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada rahatladığını hissetmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahatlamak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdest yapıp temizlemek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet eder.

Rüyada banyo yapıp abdest almak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yüzünü güldüreceğine, sıhhat kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük yapılar görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük yapı görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments