Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek gittiği yolda muvaffak olacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da mücadele gerektiren, rekabetçi ortamlara dahil olmanız durumunda yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdest yapmak temizlemek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve temizlemek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti temizlemek talihin yüzlerine güleceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini temizlemek sağlık sorunlarının biteceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdest temizlediğini görmek yeni denemelerde bulunacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada büyük abdest yapıp temizlemek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının büyük abdestini temizlemek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, zarar edeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments