Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük pisliğini görmek

Rüyada büyük pisliğini görmek

Rüyada büyük pisliğini görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, bir şeyden zarar görmeye, yaşananları unutturacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük pisliğini gördüyseniz:

  • Bazı konularla zaman kaybetme eğilimindesiniz, sakın oyalanmayın.

Rüyada büyük abdest pisliği görmek işlerin günden güne artacağına, yaşamının uzun olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük pisliğini görmek zorluklarının biteceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan pisliği yemek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada atın pisliğini görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine delalet eder.

Rüyada kendi pisliğini yaptığını görmek can bulacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan pisliği ellemek artık daha dikkatli davranacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bebek pisliğini temizlemek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulur.

Rüyada hayvan pisliği yediğini görmek tartışmaların son bulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments