Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun büyüdüğünü görmek

Rüyada oğlunun büyüdüğünü görmek

Rüyada oğlunun büyüdüğünü görmek endişelerin biteceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, sözlerinden çıkmayacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, donatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri veya ailenizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada oğlunun büyüdüğünü görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, kazancından başkalarına da vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin büyüdüğünü görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ev büyütmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, işlerinin kötüye gideceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın büyüdüğünü görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada bir insanın büyüdüğünü görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada bir evin büyüdüğünü görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada köpek büyütmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada başının büyüdüğünü görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments