Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün saçlarının döküldüğünü görmek

Rüyada bütün saçlarının döküldüğünü görmek

Rüyada bütün saçlarının döküldüğünü görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, alacaklarını tahsil edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bütün saçlarının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir.

Rüyada bütün saçlarının döküldüğünü görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bütün kağıt para görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, cebinin para göreceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada bütün ölüleri görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün aile görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün meyveleri görmek düşmanların barışacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, işlerdeki karın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bütün et görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bütün ekmek yemek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments