Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burunla oynamak

Rüyada burunla oynamak

Rüyada burunla oynamak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hasta ve üzgün olacağına, çok uğraş vereceğine, evlerine dünürcü geleceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burunla oynamak gördüyseniz:

  • Yaşamsal konforunuzu arttıracak değişiklikler veya sevdiğiniz kişilerle organizasyonlar yapabilirsiniz.

Rüyada burun oynamak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada burunla oynamak kendisini çok yıpratacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada uzun burunlu adam görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada burun derisinin soyulduğunu görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun damlası görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada karga burun görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada burundan nefes alamamak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yanlışlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada delik burun görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments