Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burunda piercing görmek

Rüyada burunda piercing görmek

Rüyada burunda piercing görmek kişinin içinin daralacağına, isteklerine kulak vereceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada burunda piercing gördüyseniz:

  • Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada buruna piercing takmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada burunda piercing görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Rüyada burundan kıl koparmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, başarısız olacağına işaret eder.

Rüyada koca burun görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada estetikli burun görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, acı veren kazalara, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada uzun burun görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine yorulur.

Rüyada burun kurdu görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalettir.

Rüyada burun akması görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments