Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burundan kıl koparmak

Rüyada burundan kıl koparmak

Rüyada burundan kıl koparmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada burundan kıl koparmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurmadan önce ilişkinin son olarak ne durumda bırakıldığını hatırlamanızda fayda var.

Rüyada burun kıllarını kesmek adının kirletilmeye çalışılacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada burun kılının uzadığını görmek çarelere kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada burun kılı almak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, rütbesinin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada uzun burun kılı görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada burun kılları kesmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada burun kılını görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kıllı burun görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments