Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemik atmak

Rüyada kemik atmak

Rüyada kemik atmak sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine işarettir.

Rüyada kemik atmak gördüyseniz:

  • Belli ödemeler veya tahsilatlar da gerçekleştirilebilir.

Rüyada köpeğe kemik atmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada köpeklere kemik atmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemik atmak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kendi işinin patronu olunacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek kemikleri görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, maddi durumun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kemik kırmak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan eti ve kemiği görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kaval kemiğinin kırıldığını görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iyi geçineceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine yorulur.

Rüyada hayvan kemiği görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments