Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun silmek

Rüyada burun silmek

Rüyada burun silmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret eder.

Rüyada burun silmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin.

Rüyada bebek burun silmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına işarettir.

Rüyada burun silmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun sıkmak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin burun görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada burun estetiği olmak külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada burun damlası görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına işarettir.

Rüyada büyük burunlu adam görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kopmuş burun görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments