Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kılını kestiğini görmek

Rüyada burun kılını kestiğini görmek

Rüyada burun kılını kestiğini görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının karışacağına, mutluluğundan olacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine rivayet etmektedir.

Rüyada burun kılını kestiğini gördüyseniz:

  • Herkesle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada burun kılını kestiğini görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada burun kılı kestiğini görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada burun kıllarını kesmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ticarete atılacağına işarettir.

Rüyada burun kılı almak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine tabir olunur.

Rüyada burun kılı görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada burun kılları kesmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burunda uzun kıl görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments