Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burunda uzun kıl görmek

Rüyada burunda uzun kıl görmek

Rüyada burunda uzun kıl görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, insanlarla bir araya geleceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına alamet etmektedir.

Rüyada burunda uzun kıl gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri belli konularda ikna edemiyorsanız, tek nedeni denememenizdir.

Rüyada uzun burun kılı görmek dostlarını da iyi seçeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine işarettir.

Rüyada burunda uzun kıl görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, üzüntülü günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına yorulur.

Rüyada uzun burunlu adam görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada uzun burunlu birini görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada uzun burun görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, sorunların aşılacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine işaret eder.

Rüyada burun kılını kestiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına işarettir.

Rüyada burun kılı kestiğini görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments