Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kılları kesmek

Rüyada burun kılları kesmek

Rüyada burun kılları kesmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına delalet eder.

Rüyada burun kılları kesmek gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Rüyada burun kılları kesmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun kıllarını kesmek saygınlık kazanacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun kesmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun burun kılı görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada burunda uzun kıl görmek zafer elde edeceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun kılı koparmak kendisine yeni bir iş bulacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments