Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kesmek

Rüyada burun kesmek

Rüyada burun kesmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına işarettir.

Rüyada burun kesmek gördüyseniz:

  • Doğru adımları atmanız durumunda yaşam tarzınızı yenileyebilir, standartlarınızı yükseltebilirsiniz.

Rüyada burun kıllarını kesmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, rahatının kaçacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada burun kılları kesmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun kesmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada burun sümük görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada burun estetiği yaptırmak gücünün ve şansının yaver gideceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada burundan ip çekmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kendinden emin adımlar atacağına işarettir.

Rüyada burun pisliğini temizlemek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık burun görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments