Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun delindiğini görmek

Rüyada burnunun delindiğini görmek

Rüyada burnunun delindiğini görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, yıpranacağına, geçiminin güçleşeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunun delindiğini gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön plana almanız durumunda diğerleri sizi takip etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada burnunun delindiğini görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada burnun delindiğini görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını deli görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada annesini delirmiş görmek hanesine güneş doğacağına, büyük başarılara imza atılacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına inanılır.

Rüyada delirmiş insan görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, belalı insanlara denk geleceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deli birisiyle evlenmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada yakınını deli görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına rivayet eder.

Rüyada deli doktor görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments