Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deli birisiyle evlenmek

Rüyada deli birisiyle evlenmek

Rüyada deli birisiyle evlenmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada deli birisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir rahatsız edici olan bir durumu yönetme biçiminiz eleştirilere maruz kalabilir.

Rüyada bir deliyle evlenmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deli birisiyle evlenmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, evlerine dünürcü geleceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işarettir.

Rüyada birini delirmiş olarak görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada deli birinden kaçmak ekmeğinin azalmayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı deli görmek büyük takdir toplanacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemi delirmiş görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, ele geçen kazancın azalacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini delirmiş görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada iki tane deli görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, kazancının sürekli artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments