Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnun delindiğini görmek

Rüyada burnun delindiğini görmek

Rüyada burnun delindiğini görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, hedeflere ulaşılacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine tabir olunur.

Rüyada burnun delindiğini gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla iyi anlaşabilecek yapıdasınız.

Rüyada burnun delindiğini görmek çok büyük destek vereceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunun delindiğini görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına yorulur.

Rüyada kulağının delindiğini görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, hayatına bakacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarın delindiğini görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalettir.

Rüyada vücudun delindiğini görmek güzel günler yaşanacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada deli koşturmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Rüyada deli dövmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünün delindiğini görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments