Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını deli görmek

Rüyada yakınını deli görmek

Rüyada yakınını deli görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını deli gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri hafife almamanız veya aşırı tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada yakınını deli görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada yakınını delirmiş görmek zenginlik elde edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünün delindiğini görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını delirmiş görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, alın terinin karşılığını alacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada delinin akıllandığını görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalettir.

Rüyada ayağının delindiğini görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulur.

Rüyada deli gibi öpüşmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına yorulur.

Rüyada kardeşini delirmiş görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, yaşananları unutturacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments