Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının burnunun büyüdüğünü görmek

Rüyada başkasının burnunun büyüdüğünü görmek

Rüyada başkasının burnunun büyüdüğünü görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının burnunun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Harika şeyler yapmanın eşiğindesiniz.

Rüyada burnun büyüdüğünü görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada başkasının burnunun büyüdüğünü görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin burnunun büyüdüğünü görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hep dua edeceğine inanılır.

Rüyada balıkların büyüdüğünü görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, rahat bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün büyüdüğünü görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşin büyüdüğünü görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, kalbini kıracağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına delalettir.

Rüyada civcivin büyüdüğünü görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, zor günler geçireceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments