Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunda kurt görmek

Rüyada burnunda kurt görmek

Rüyada burnunda kurt görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Rüyada burnunda kurt gördüyseniz:

  • Alacağınız bilgileri değerlendirip, onların doğrultularında davranabilirseniz kazançlı çıkarsınız.

Rüyada burnundan kurt çıktığını görmek kız çocuğunun olacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan kurt çıkarmak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada burnunda kurt görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, borçlarının hafifleyeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnundan kurt çıkmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işarettir.

Rüyada burnundan örümcek çıkmak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada burnundan taş çıktığını görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına yorulur.

Rüyada burnunu kurcalamak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnunun çok kanadığını görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments