Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu karıştırmak

Rüyada burnunu karıştırmak

Rüyada burnunu karıştırmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına inanılır.

Rüyada burnunu karıştırmak gördüyseniz:

  • İnsanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada birinin burnunu karıştırdığını görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunu karıştırdığını görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunu karıştırmak dinde tartışmaya, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunu karıştıran birini görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarların karıştığını görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada kulağını karıştırmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyma karıştırmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına yorulur.

Rüyada başkasının çantasını karıştırmak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments