Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu karıştırdığını görmek

Rüyada burnunu karıştırdığını görmek

Rüyada burnunu karıştırdığını görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, hak yemeyeceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, işin düzeltileceğine delalettir.

Rüyada burnunu karıştırdığını gördüyseniz:

  • Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız.

Rüyada burnunu karıştıran birini görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine rivayet eder.

Rüyada burnunu karıştırdığını görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin burnunu karıştırdığını görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnunu karıştırmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada salça karıştırmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada telefonu karıştırmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, hayırlı kararlar verileceğine inanılır.

Rüyada cinlere karıştığını görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pirinç karıştırmak epey bir zarara uğrayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments