Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarların karıştığını görmek

Rüyada mezarların karıştığını görmek

Rüyada mezarların karıştığını görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, aile içinde de bereketin artacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarların karıştığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet eddilebilirsiniz.

Rüyada mezarların karıştığını görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş karıştırmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına tabir olunur.

Rüyada burnunu karıştırdığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dişini karıştırmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cinlere karıştığını görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada başkasının eşyalarını karıştırmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, dinç kalacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada buğday karıştırdığını görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada buğday karıştırmak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, durumun değişmesine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments