Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu büyük görmek

Rüyada burnunu büyük görmek

Rüyada burnunu büyük görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnunu büyük gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde, dış görünüşünüzde değişiklikler yaparken veya ikili ilişkilerinizde aşırılıklardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada burnunun büyük olduğunu görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine delalet eder.

Rüyada burnu büyük bebek görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi burnunu büyük görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada burnu büyük birini görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, uzun sohbetler edeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan büyük kıl koparmak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunu büyük görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada burnu büyük görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments