Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu büyük bebek görmek

Rüyada burnu büyük bebek görmek

Rüyada burnu büyük bebek görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalet eder.

Rüyada burnu büyük bebek gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Rüyada burnu büyük bebek görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, kendi geleceğine, büyük bir sorun oluşacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnu büyük birini görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi burnunu büyük görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada burnu büyük görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işarettir.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada burnunu büyük görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada burnundan büyük kıl koparmak akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada burnunun büyük olduğunu görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments