Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu büyük birini görmek

Rüyada burnu büyük birini görmek

Rüyada burnu büyük birini görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yalan söyleyeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, sevdiği insana kavuşacağına, elinin bolluk göreceğine yorulur.

Rüyada burnu büyük birini gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayacak adımlar atmalısınız.

Rüyada burnu büyük birini görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan büyük kıl koparmak kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, şöhret ve hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnu büyük görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, hoşgörülü biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunu büyük görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada kendi burnunu büyük görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, çok daha fazla adım atacağına, iyi geçineceğine inanılır.

Rüyada burnu büyük bebek görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada burnunun büyük olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments