Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümük çıkardığını görmek

Rüyada sümük çıkardığını görmek

Rüyada sümük çıkardığını görmek çok yorulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine inanılır.

Rüyada sümük çıkardığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmak veya pazarlık etmek zor olabilir.

Rüyada sümük çıkardığını görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada burnundan sümük çıkardığını görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada burnundan sümük çıkartmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalettir.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş sümüklü böcek görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yeni bir işe gireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde sümüklü böcek görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada sümüklü böcek kabuğu görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sümük görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments