Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan kıl çıkarmak

Rüyada burnundan kıl çıkarmak

Rüyada burnundan kıl çıkarmak kafasının boşalacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hafifleyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Stres veya tartışma yaratabilecek durumlardan uzak kalmalısınız.

Rüyada burnundan kıl çıkarmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnundan solucan çıkarmak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan ip çıkarmak hayatının iplerini eline alacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan irin çıkarmak ziraat ve harmandan fayda görmeye, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada burnunda sümük çıkarmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada burnundan birşey çıkarmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments