Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarın delindiğini görmek

Rüyada duvarın delindiğini görmek

Rüyada duvarın delindiğini görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, rahatının kaçacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulur.

Rüyada duvarın delindiğini gördüyseniz:

  • Verilecek sözler faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada duvarın delindiğini görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde deli görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalettir.

Rüyada deli gibi olmak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deli birini öldürmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli tarafından kovalanmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine inanılır.

Rüyada deliye para vermek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işarettir.

Rüyada deli öldürmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, yönetici makamına geleceğine delalettir.

Rüyada yakınını delirmiş görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments